Bootcamp

button bootcampVoor wie? Voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes die op een sportieve, laagdrempelige manier in vorm willen komen en blijven Dus fitness je graag, maar zweet je liever in de buitenlucht? Ben je niet bang voor een paar regendruppels? Dan zijn de sportclinic.nl bootcamp trainingen helemaal wat voor jou!

Wat is het precies? Hardlopen, intervaltraining, fitnessoefeningen voor armen, benen, corps-stability en teambuilding in de natuur, het park en op straat. Je hoeft niet bang te zijn dat je direct in een US Marine corps-achtige omgeving komt, door te kiezen voor de dinsdag (licht tot gemiddelde intensiteit) of vrijdag (gemiddelde tot zware intensiteit) heb je zelf de controle. De routes waarop we werken zijn relatief kort, dus mocht je echt nog even op adem moeten komen dan is aansluiten geen probleem.

Join the club! Je koopt een "strippenkaart"  met 5 of 10 trainingen. Deze trainingen zijn respectievelijk 10 of 20 weken geldig vanaf de factuurdatum, daarna vervallen de resterende strippen. Je kan meedoen in iedere serie die aangeboden wordt; de bootcamp-trainer tekent de training of op je strippenkaart. Leden van gelieerde sportverenigingen betalen 1,50 euro minder per training. Let hierop bij je inschrijving!

SB13001_bootcamp_header