Hockey

Sportclinic.nl organiseert in samenwerking met verschillende verenigingen hockykampen voor zowel junioren als de jongste jeugd.

 

In de schoolvakanties zijn er verschillende clinics waarbij getraind wordt in kleine groepjes onder leiding van ervaren trainers voor het maximale resultaat!

 

De Masterclass

Tijdens de masterclass wordt uitsluitend op het waterveld getraind. Dit betekent sneller, harder & nauwkeuriger hockeyen! Een trigger voor “Try harder!

Binnen de topsport is voeding ook van cruciaal belang.

Voor topsport is een combinatie van gezonde voeding en sport van cruciaal belang om tot topprestaties te komen. Daarom wordt er tijdens de Masterclass een uitgebreide gezonde lunch verzorgd en zijn er voldoende verantwoorde tussendoortjes, zo haal jij het beste uit jezelf!

 

De hockeyschool

Tijdens de hockeyschool leer je niet alleen de nieuwste hockeytrucs, maar verbeter je ook je basistechniek. Het programma is een mix van leerzame hockeytrainingen, en uitdagende kampspelen. Met vele spelletjes en oefeningen zullen de kinderen drie heerlijke dagen tegemoet gaan.
De ervaren sportclinic.nl-trainers bezorgen jou drie onvergetelijke dagen!

 

Privé training

Naast de georganiseerde activiteiten in de vakantieperiode geven we ook privé trainingen. Samen, stellen we een trainingsplan op om jouw techniek te verbeteren of om fit te blijven gedurende de zomer- of winterstop.

 

Ook is het mogelijk om voor een team privé training op locatie aan te vragen. Zo kan er bijvoorbeeld een hockyclinic, teambildings of bootcamp voor het hele team bij uw vereniging georganiseerd worden.

 

Benieuwd of we ook jou kunnen helpen? Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!