Zeilen

Vanaf het voorjaar van 2019 organiseert sportclinic.nl 3-daagse jachtzeilcursussen op het IJsselmeer en Markermeer vanuit Amsterdam/IJburg.

Tijdens dit ontspannen weekendje weg stippelen we samen een route uit over de grootste binnenwateren van Nederland. Onderweg leert u alles wat er komt kijken bij het kajuitzeilen zoals manoeuvreren, navigeren, zeilstanden, voorrangsregels en nog veel meer.

Schermafbeelding 2019-04-05 om 00.16.42

Voor volwassenen

Op de werkvloer goed kunnen functioneren betekent niet alleen individueel goed kunnen presteren, maar ook zeker samenwerken om met elkaar prestaties neer te zetten. Bij zeilen is het niet anders: je moet elkaar kunnen vertrouwen, motiveren en adviseren om van punt A naar punt B te komen. Met zeilen heb je nodig: een boot, een roer, zeilen, meetapparatuur voor diepte/snelheid, waypoints, waterkaart en een goede bemanning.

Wat zou je als Management Team nodig hebben om het bedrijf goed van A naar B te leiden?

Tijdens de zeilclinic van sportclinic.nl zult u uw stress van u af schudden, een frisse start maken maar ook de relatie met uw collega’s verbeteren.

Om uw clinic op maat te leveren luistert sportclinic.nl goed naar uw wensen om aan de verwachtingen te voldoen.

 

Voor kinderen

sportclinic.nl organiseert korte en lange zeilclinics voor kinderen. Van een middagje lekker zeilen met de vriendjes en vriendinnetjes of met je voetbalteam tot en met een 5-daagse jeugdzeilcursus in Volendam. Kijk maar bij Zeilen voor kids!