company cup

Welk afdeling wint dit jaar uw Company Cup?

Zouden we dit jaar het bedrijf naast ons op het industrieterrein verslaan met de Company Cup?

Bij de Company Cup vaart u met meerdere teams op gelijkwaardige zeiljachten tegen elkaar om de cup.

In overleg met u wordt een parcours op het Markermeer (of bij meerdere dagen het IJsselmeer) uitgezet. Nadat het deelnemersveld gestart is - met een startschip - zullen de schepen snel in een felle strijd verwikkeld raken. Begeleiders van sportclinic.nl zullen vanuit een rib in de gaten houden dat alles veilig en eerlijk verloopt. In de loop van de middag zal het eerste zeilschip de finish bereiken. Uiteraard wordt elke schip afgevlagd en de gevaren tijd genoteerd. De tijden zullen na verrekening van de handicap - ieder schip is altijd wel een beetje anders - bekend gemaakt worden tijdens de prijsuitreiking. Uiteraard vindt dit plaats op de steiger met de schepen op de achtergrond.

Dit evenement kan ook meerdere dagen duren. U kunt dan op de zeilboten overnachten, maar desgewenst reserveren wij voor u hotelkamers. Na de eerste dag organiseren wij dan voor u een sailors party met leuke (zeewaardige) attracties.
Elke zeilboot wordt voorzien van een cateringpakket inclusief lunch en na de wedstrijd is er "happy hour" op de schepen.